Sponsoren

====================================================================================================

 

Sponsoring is essentieel voor het voortbestaan van onze vereniging en vormt daarom een belangrijk onderdeel van de organisatie van v.v. Sparta’30. Om deze activiteit goed te kunnen beheersen, bewaken en controleren is het van groot belang een gestructureerde aanpak te hanteren teneinde een optimaal resultaat te behalen, niet alleen voor de club, maar zeer zeker ook voor de bedrijven die de vereniging in de vorm van sponsoring steunen. Daarom heeft v.v. Sparta’30 een sponsorcommissie die deze sponsoractiviteiten coördineert en organiseert. Onze doelstelling is een gelijkwaardige partner te worden en te blijven voor het bedrijfsleven.

v.v. Sparta’30 streeft immers zoveel mogelijk naar een win-winsituatie; een situatie die alleen gerealiseerd kan worden wanneer wij onze sponsoren een professioneel, representatief en zakelijk aantrekkelijk pakket bieden en betrokken maken bij de vereniging. Eerlijkheid en transparantie zijn daartoe het fundament van onze strategie.

 

Wij willen u graag informeren over de organisatie van v.v. Sparta’30, de communicatie en de activiteiten. Daarnaast laten wij zien waar de v.v. Sparta’30 in commercieel opzicht voor staat.

 

De continuïteit van de vereniging kan gerelateerd worden aan de continuïteit en dus loyaliteit van onze sponsors. Onze taak is dit te waarborgen. Om dit te kunnen bereiken bieden wij, naast doelgerichte sponsorpakketten, activiteiten aan die het contact tussen sponsors en de vereniging versterken. Bovendien bevordert dit het contact tussen de sponsors onderling.

 

Al deze mogelijkheden hebben als doel u als (aspirant) sponsor bovenmatig tevreden te stellen. Een bovenmatige tevredenheid is een ambitieus streven, maar wij als sponsorcommissie leggen de lat hoog.
Heeft u interesse v.v. Sparta’30 te sponsoren, neemt u dan contact op met de sponsorcommissie, ( sponsorcommissie@sparta30.nl  ) zij geven u graag uitleg over de verschillende mogelijkheden.