De J09-2 begint de competitie met ruime zege! 

 

02 september 2023 v.v.sparta’30 J09-2 – DESK J09-1. 

Ruststand 5 – 2

Einstand 10 – 2 

Doelpuntenmakers; Vince Dammers 5x, Lenn Sonneveld 4x en Daan Houben 1x. 

De mist was nog maar nauwelijks opgetrokken of er werd al volop gescoord door onze dit seizoen nieuwe J09-2. Het team bestaat uit de volgende spelers; keeper Rens van Gelder, Vince Dammers, Lenn Sonneveld, Daan Houben, Kai Dammers, Riley van Zanten, Boaz Verlee en Niek Bax.

Begeleiding; Hilbert Bax en Jacky Sonneveld. 

In het begin kon het volledig uit meisjes bestaande team van Desk nog aardig bij blijven en wisten zelfs 2 maal te scoren. Het was aan hun keepster Eva te danken dat de ruststand niet groter werd dan 5 – 2 voor Sparta. Vince en Lenn waren goed op dreef en scoorde om en om de nodige doelpunten. Na de rust werden de meiden wat minder enthousiast en ging Sparta door met scoren. Keeper Rens had een rustige 2e helft en hoefde maar weinig meer in aktie te komen. Het mooiste doelpunt was de 8 – 2 van Sparta. Niek Bax speelde op het middenveld een bal op Vince Dammers, die bedacht zich geen moment en schoot hard en onhoudbaar de bal achter de keepster van Desk. Ook Daan pikte nog een doelpuntje mee en zo stond er uiteindelijk een royale 10 – 2 overwinning op het scorebord. Een mooie start van onze J09-2 wat hopelijk a.s. zaterdag een vervolg krijgt bij een bezoek aan Waalwijk waar de competitie wordt vervolgt met een wedstrijd tegen weer een meiden team nu van WSC.