Scorebord Sparta’30

Scorebord Sparta’30

Zoals jullie waarschijnlijk wel is opgevallen werkt ons scorebord al enige tijd niet meer of niet naar behoren. Dit is natuurlijk zeer vervelend als je een wedstrijs volgt of zelf aan het voetballen bent. Het bedrijf waar toentertijd de aanschaf is gedaan is failliet, hierdoor is reparatie lastig. De laatste weken zijn er verschillende mensen bezig geweest om te achterhalen wat het probleem is. Dit blijkt toch nog niet zo eenvoudig. Op dit moment is Jan Meerburg de laatste die hoopt tot een oplossing en reparatie te komen. Natuurlijk vinden wij ook dat we te lang zonder scorebord hebben gezeten, maar dat de kosten van een nieuw scorebord dusdanig hoog zijn dat we er alles aan willen hebben gedaan om dit scorebord te repareren. Als dit onverhoopt niet lukt hebben wij al een aantal offertes liggen om over te gaan op aanschaf van een nieuw scorebord.

Voor nu dus nog even geduld. De optie om terug te keren naar iemand die bordjes hangt is er ook nog altijd dus meld je aan…….

 

Bedankt voor jullie geduld,

 

Bestuur vv Sparta’30