Jubilarissen en lid van verdienste bij v.v.Sparta’30.

Jubilarissen en lid van verdienste bij v.v.Sparta’30.

Na de opmaat van de wedstrijd van “oud Sparta tegen het huidige 1e elftal van v.v.Sparta’30 stroomde de kantine vol voor de Nieuwjaars receptie. De duo voorzitters van Sparta Peter Tankens en Jan de Fijter namen dit officiële gedeelte voor hun rekening. Allereerst nam Peter het woord en nam het afgelopen voetbaljaar door waar gelukkig na de Corona periode weer meer mocht. Na zijn speech gaf hij het woord aan de afgevaardigde van de KNVB Dhr. Bel uit Heukelum. Deze kwam als nog een cadeau overhandigen namens de KNVB voor het 90 jarig jubileum in 2020, wat toen door de Corona helaas geen doorgang kon vinden. Hij overhandigde een prachtig bronzen beeld wat ongetwijfeld een mooi plaatsje krijgt in het clubhuis van Sparta. Daarna nam voorzitter Jan de Fijter het woord en riep een voor een de jubilarissen naar voren. Als eerste werd g-team speler Wim Moller naar voren geroepen voor zijn 25-jarig jubileum. Daarna volgde Antoine Kraay en Rik Voorneveld die ook 25 jaar lid zijn. Weer een stapje hoger werden de broers Jan en Peter van Andel naar voren geroepen voor hun 40-jarig jubileum. Herman Bouman werd als 50-jarig jubilaris benoemd maar had zich helaas afgemeld. Als klap op de vuurpijl werd Frans Sterrenburg naar voren geroepen voor maar liefst 70 jaar lidmaatschap. Een dermate hoog aantal jaren lid bij een vereniging wordt slechts door een beperkt aantal leden bereikt. Alle jubilarissen werden naast een oorkonde verblijd met een bloemenbon en een mooi blijvend aandenken in de vorm van een glas gravure met tekst en het aantal jaren lid. Naast zijn 70-jarig lidmaatschap werd Frans Sterrenburg verrast met de titel van lid van verdienste. Zijn staat van dienst in 70 jaar bij v.v.Sparta’30 bestaat uit diverse functies die hij als vrijwilliger bekleedde waaronder 3x een periode als voorzitter. Ook was hij de grondlegger van het huidige stabiele bestuur van v.v.Sparta’30. Naast een mooie oorkonde was er ook een mooie blijvende herinnering aan deze mijlpaal en bloemen voor zijn vrouw Hannie. Na deze huldigingen was er ook nog de verkiezing van vrijwilliger van het jaar. Met overweldigen meerderheid van stemmen werd Louise Bouman verblijd met deze eervolle titel. Na al deze officiële handelingen werd het tijd om met een glaasje champagne te proosten op het nieuwe jaar. Al met al een zeer waardevolle en eervolle middag van de deze middag gehuldigde jubilarissen bij v.v.Sparta’30.

Foto verslag te bekijken via de Facebook pagina