JO18/JO19

Beste Spartanen,

Graag delen we tijdens de vakantie een update wat betreft de indeling voor het komende seizoen.

Leeftijdscategorie

 De talentvolle groep die oorspronkelijk als JO18 was ingedeeld wordt aankomend jaar een JO19. Wegens een blessure en afmeldingen hebben we uiteindelijk moeten beslissen om de JO18 om te zetten naar een JO19 zodat een aantal oudere jongens alsnog een jaar in de jeugd mogen blijven voetballen. Hierdoor hebben we meer zekerheid ingebouwd zodat er elke zaterdag de wedstrijd gespeeld kan worden.

Trainer

Helaas is het wel zo dat we nog steeds erg hard op zoek zijn naar een trainer voor deze groep. We hebben meerdere mensen op gesprek gehad, echter zijn we telkens teleurgesteld achter gebleven door weinig reactie op onze gesprekken.

Mocht u iemand in uw netwerk hebben, of zelf iets kunnen betekenen horen we dat erg graag!

Allemaal nog een prettige vakantie en tot snel op de Velden.

 

TC Jeugd Sparta’30