Inbraak op ons sportpark

Beste Spartanen,

In de nacht van zaterdag 23 april op zondag 24 april zijn we helaas geconfronteerd met een inbraak op ons Sportpark. Bij onze buren, de schietvereniging, hangen camera’s. Daarop is te zien, dat na het open breken van de poort, een grote witte bestelbus om 02.43 door de poort rijdt. Kort daarna, om 3.00 uur, vertrekt dezelfde bus. Een kenteken is helaas niet waar te nemen. In slechts 17 minuten is flink wat schade aangericht en zijn diverse waardevolle spullen gestolen, waaronder een trekker, een bladblazer, bosmaaiers, etc.

De politie was zondagochtend snel ter plaatse. Door ons is dan ook direct aangifte gedaan.

Erg spijtig voor onze vereniging, maar vooral voor onze trotse en trouwe onderhoudsploeg, die elke week enorm veel werk verzet. Zij zorgen er voor dat ons sportpark er altijd netjes bij ligt. We zullen samen met hen zoeken naar een passende oplossing.

Mogelijk heeft iemand iets gezien. Tips zijn van harte welkom bij het bestuur.