Van de tafel bij de TC jeugd………

Van de tafel bij de TC jeugd………

Beste sportvrienden,

Gelukkig zijn we de afgelopen weken weer op de gebruikelijke manier van start gegaan met de reguliere competities. Misschien even wennen aan je (nieuw) team, aan je (nieuwe) trainer en ook weer aan het trainen en voetballen zelf.

Vanuit de TC kijken wij natuurlijk aandachtig mee naar de resultaten en spreken regelmatig trainers over de gang van zaken. En over het algemeen zijn wij zeer tevreden met de resultaten die wij zien. Dit is belangrijk want een goed resultaat lijdt tot plezier en plezier in het voetbal hebben wij nog steeds hoog in het vaandel staan!

Alle trainers bedankt zoals jullie de start van dit seizoen met elkaar mogelijk hebben gemaakt. Als het goed is zijn ook alle trainers voorzien van trainingskleding. Op dit moment inventariseren wij wie er nog geen dikke coach jas heeft. Gezien we de herfst en winter weer in gaan is dit toch wel comfortabel. Tevens vernemen wij graag als er trainingsmaterialen worden gemist of als een trainer hier ideeën over heeft. Dan kunnen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Aangezien voor de jeugd die in het 4-fase model competitie afwerken en de vakanties eraan komen zullen er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld gaan worden. Wij hebben hier Patrick Hobo voor bereidt gevonden om dit op zich te nemen. Dus als je als trainer met je team eens een vriendschappelijke wedstrijd wil spelen mag je dat aan Patrick doorgeven. Hij zal hier dan mee aan de slag gaan.

Bij de allerkleinste, getraind door Hans Groenenberg, gaat Arie Bouman om de week helpen om te ondersteunen. De andere week zal er een schema zijn waarbij een ouder kan helpen. Dit omdat er steeds meer aanmeldingen zijn voor de kabouters. In onze ogen een zeer goede zaak. Hier begint de basis, deze jeugd heeft de toekomst! Hoe meer leden hoe meer vreugd. Voor nu maar ook voor later.

Regelmatig hebben jullie Mark van Noorloos zien rondlopen of heeft hij mogelijk trainingen mee verzorgd. Vanuit de trainers hebben wij de feedback gekregen dat dit zeer goed is bevallen. Mocht je als trainer vragen hebben aangaande trainingsstof, vraag Mark. Ook deelt hij regelmatig in een speciale trainers app zeer nuttige informatie. Mark, bedankt.

Helaas blijft de zoektocht naar een trainer voor onze JO16 moeizaam. Wel hebben wij als TC besproken om ervoor te zorgen dat wij als TC op tijd de zoektocht openen voor een vaste trainer voor volgend seizoen. Hopelijk vinden wij natuurlijk eerder al een trainer. Een goed gesprek met de ouders heeft er wel voor gezorgd dat de begeleiding nu wel beter is voor deze jongens.

Rond de TC tafel hebben wij besproken of wij als trainers / club niet iets meer moeten laten zien aan de buitenwereld hoe onze jeugd presteert. Zelf dachten we aan t plaatsten van verslagen op de site, maar ook evt. via Twitter, Instagram of ander sociale media. Hebben jullie ideeën? Graag horen wij dit terug.

Iedereen succes met de komende wedstrijden en mochten jullie vragen hebben stuur gerust een mail naar tcjeugd@sparta30.nl of laat het 1 van de leden persoonlijk weten.

Met sportieve groet,

De TC jeugd v.v. Sparta’30

Van de tafel van de TC (13-10-2021)