Dringende oproep JO16!

Aandacht voor onze JO16

Na verschillende gesprekken met trainers zijn wij als TC jeugd er nog niet in geslaagd een passende trainer voor onze JO16 te vinden. Wij zullen zeker blijven zoeken omdat onze mening is dat er op ieder team zoveel mogelijk een vaste trainer moet komen. Dit om de structuur te behouden. Gezien andere vacatures van clubs in de regio valt het niet mee om (het liefst) gediplomeerde trainers in deze leeftijdscategorie te vinden. Via deze weg willen wij dan ook iedereen binnen de club nogmaals vragen om de mogelijkheden te bekijken om deze jongens training te bieden en begeleiding op zaterdag te geven. 

Omdat wij als TC jeugd ernaar streven elk team de begeleiding te bieden die zij nodig heeft, hierdoor een extra oproep. Ben jij of ken jij iemand binnen Sparta’30 die, in samenspraak met ons, gelegenheid heeft om de JO16 te bieden wat zij nodig heeft om te kunnen voetballen, neem dan graag contact op met de TC jeugd over de mogelijkheden. 

Met vriendelijke groet,

TC jeugd vv Sparta’30