Indeling jeugd seizoen 2021-2022

Beste Spartanen,

onder deze link 2021-2022 site Sparta’30 indelingen  vinden jullie  de nieuwe teamindeling (kabouters t/m JO18) voor het seizoen 2021-2022.

Belangrijk is, dat dit nog steeds een voorlopige lijst is. Er kunnen in de zomerperiode nog aan- en afmeldingen komen. Dit kan nog eventuele wijzigingen met zich meebrengen.

De teamindeling is gemaakt door de technische commissie in samenspraak met de trainers en leiders.

Het plezier van uw kind en de kwaliteit van de trainingen en begeleiding hangt uiteraard grotendeels af van de beschikbaarheid van leiders en trainers. Voor de invulling van trainers, leiders en vlaggers zijn we daarom ook grotendeels afhankelijk van bereidwillige ouders en vrijwilligers die een taak op zich willen nemen. Mocht u bij het team van uw kind of binnen de jeugd een taak willen uitvoeren op dit vlak, neemt u dan alstublieft contact met ons op via onderstaand mailadres. Als we het samen doen komt het altijd goed!

Na de zomervakantie zal er vanuit de begeleiding een team kick off voor spelers en ouders gehouden worden om het komende seizoen toe te lichten.

De eerste trainingsochtend staat gepland op zaterdag 21 augustus. Tzt wordt er via de site gecommuniceerd wat de aanvangstijd van de training per team is die ochtend.

Op 28 augustus staan de eerste wedstrijden al gepland in de vorm van de Altena cup. Hierover later bericht betreft de aanvangstijden.


Mochten er na dit bericht nog vragen zijn m.b.t. de indelingen of wilt u meer informatie over een taak binnen de jeugd, dan kunt u contact opnemen via: tcjeugd@sparta30.nl

Met sportieve groet en een fijne vakantie!

TC jeugd vv Sparta’30