Nieuwe trainer voor selectie 2e elftal; Elibert Smits

Nieuwe trainer voor selectie 2e elftal; Elibert Smits

na het vastleggen van een nieuwe hoofdtrainer, Peter Burg, lag de focus van de TC op het aantrekken van een trainer/coach voor onze selectie van het 2e elftal.

Ook hierin heeft de TC daadkracht getoond en slagvaardig gehandeld door Elibert Smits vast te leggen voor het seizoen 2021-2022. Elibert is echte Giessenaar, gehuwd, vader van 2 zoons, waar de een Pascal ook voetbaltrainer is en o.a al bekend in de Sparta familie door zijn relatie met de bij ons dames team voetballende Martine van Andel.

Jarenlang was Elibert het gezicht in het eerste elftal van v.v. Giessen. Na zijn actieve voetbal periode stortte hij zich vol overgave op het trainerschap. Hij trainde de afgelopen jaren bijna alle jeugd elftallen bij G.R.C’14, maar wil zich nu uitsluitend richtte op de oudere jeugd en senioren.

Met de selectie bij Sparta’30 2 krijgt hij volop de gelegenheid om hiermee aan de slag te gaan. Deze bestaat uit een mix van jeugdige spelers aangevuld met wat oudere spelers. Met Elibert heeft de TC een gedreven en fanatieke trainer aangesteld die hopelijk onze selectie van het 2e die motivatie kan bijbrengen waardoor men de concurrentie kan aan gaan met de huidige 1e elftal spelers.

Wij heten Elibert van harte bij v.v. Sparta’30 en wensen hem veel succes.

Technische commissie en bestuur v.v. Sparta’30