Contributie seizoen 2020-2021

Beste Spartanen,

 

Jullie ontvangen deze week een e-mail en/of sms (afhankelijk van de gegevens die bij ons bekend zijn) met het verzoek om de contributie voor seizoen 2020-2021 te betalen. De email en/of sms zal afkomstig zijn van ClubCollect, dit is zodoende geen spam maar een nieuw systeem wat meer opties biedt voor het betalen van facturen en communicatie met de leden mogelijk maakt.

 

Met ingang van dit seizoen is het zodoende mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

  • via iDeal
  • automatische incasso in één termijn
  • automatische incasso in vier termijnen (november tot en met februari)

In de mail of sms zit een link naar de betaalpagina waarin u kunt aangeven hoe u de contributie wilt voldoen. De contributietarieven zijn ongewijzigd ten opzichte van het vorige seizoen. Mocht u vragen hebben over de inhoud van de factuur kunt u deze in ClubCollect aan ons stellen.
De veelgestelde vragen zijn opgenomen : https://www.clubcollect.com/nl/faqs/lid/.

 

Wij balen er als bestuur enorm van dat we in de huidige tijd geen wedstrijden kunnen spelen en niet alle leden op ons sportpark kunnen verwelkomen. De coronacrisis heeft niet alleen op sportief gebied negatieve gevolgen, maar ook op financieel gebied. Wij rekenen daarom op uw medewerking.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jarno van Andel (Penningmeester)

Michel de Cloe (Bestuurslid financiën)