Internos 2 – Sparta’30 2

Een vroege wedstrijd vandaag. Uit bij Internos in Etten-Leur om 11.30 spelen. We zijn weer niet compleet. Marwin en Jarno v O. geschorst, Marc met het 1e mee en een blessure bij Alexander. Gelukkig hebben we vrienden bij het 3e en gaan Rob en Arian Schouten en Niels vd Giessen met ons mee, waar onze dank hiervoor. Internos had nog geen 1 wedstrijd gespeeld ivm Corona.

De aftrap was om 11.35 voor ons. Het begin was aftasten en gebeurde er weinig voor beide doelen. Na 10 minuten spelen kreeg Internos meer grip op de wedstrijd maar werden niet echt gevaarlijk. Internos speelde rustig de bal rond en er zat veel beweging in het team. Daar hadden wij veel moeite mee. De eerste goede kans voor Internos was in de 15e minuut maar de bal ging rakelings over. In de 20e minuut de eerste kans voor ons en het is Ruben die de bal vanaf dik 25 meter over hun keeper plaatst.0-1. Een wereldgoal. Daarna begon Internos meer druk te zetten en na 25 minuten spelen wordt het 1-1. We kwamen eigelijk daarna niet meer onder de druk van Internos uit. Toch krijgen wij in de 30e minuut de beste kans met een bal van Jarno v A. tegen de lat. Internos kreeg nog wat kansjes maar de ruststand was 1-1. De 2e helft was nauwelijks 5 minuten oud en kregen wij een hoekschop mee. Een strakke voorzet van Jarno Vos en Emiel liep de bal in de goal bij Internos.1-2. Weer zette Internos onder druk. Hiermee moeten wij veel beter mee omgaan en rustig onder blijven. Na 70 minuten spelen komt Internos verdiend op 2-2. De laatste 20 minuten hebben wij bijna de hele tijd onder druk gestaan. Maar met kunst en vliegwerk konden wij de stand op 2-2 houden. Een hele grote kans nog voor Internos in de 89e minuut maar gelukkig ging de bal voor ons langs de goede kant van de paal. Na 92 minuten spelen floot de scheidsrechter voor de laatste keer en kunnen wij ons eerste puntje noteren.

Rob en Arian Schouten en Niels vd Giessen nogmaals bedankt, dankzij jullie hebben we nog een puntje gepakt, en het was nog gezellig ook.

Hans Nuvelstijn ook bedankt dat je mij wilde assisteren.

En ook natuurlijk Robert Bouman bedankt voor het vlaggen.

De scheidsrechter? Ach…hij was niet slecht, maar wat een komiek.

Volgende week spelen we uit tegen NOAD’32 2 om 14.30

Wim.