Vorige week was er een inhaalprogramma en hebben wij vriendschappelijk gespeeld tegen 2e klasser Veerse boys JO15-1. Aangezien dat er een stelletje naar ‘Boef’ waren geweest in “de schuur” werd deze wedstrijd geen succes. Om 04.30 kwamen er nog appjes voorbij. We verloren ook verdiend met 1-6 en was het bagger van onze kant. Maar ach…..het was vriendschappelijk dus moet een keer kunnen.

Vandaag was het andere koek. We doen nog mee om het kampioenschap dus er moet gewonnen worden. De tegenstander is HSSC’61 JO15-1. Uit hadden we met 0-6 gewonnen. Er zijn nog 2 wedstrijden te spelen, dus nog 2x alles geven. Je zou zeggen, dat moet kunnen. Helemaal gerust was ik er niet op want er stond een feesttent in Andel. Afgelopen week meerdere malen de jongens voorgehouden van, hou er rekening mee want zaterdag moet er gepresteerd worden. Om 09.30 moesten ze aanwezig zijn. Dit was al niet het geval. De warming-Up was ook al veel en veel te slap. Om 10.35 was de aftrap voor HSSC’61. Wat we anders altijd doen is direct druk naar voren zetten. Maar deze keer waren ze niet naar voren te krijgen. HSSC’61 nam het initiatief en kregen in de 3e minuut al een goede kans. Gelukkig voor ons ging de bal net naast. In de 8e minuut komen zij op voorsprong door veel en veel te zwak ingrijpen.0-1. Het was van onze kant zeer lamlendig. Alle duels werden verloren en iedereen was zich aan het verstoppen. Dan weet je, dit wordt hem niet vandaag. Hoe ik ook probeerde de jongens scherp te krijgen, niks lukte. Het was schandalig wat ze lieten zien. Als ook in de 25e minuut de bal te zacht terug wordt gespeeld op Olav weet de spits van HSSC’61 hiervan te profiteren en schiet de bal achter Olav.0-2. De stoom kwam uit mijn oren. Dit was ook de ruststand. De 2e helft was iets beter maar het bleef ver heel ver van ons niveau. We verloren verdiend met 4-2. Jammer, doodzonde om op deze manier te verliezen. We waren met iets moois bezig. 2 jaar hebben we hier met z’n allen naar toe gewerkt om een prijs te pakken. Maar blijkbaar konden we het niet opbrengen om nog 2 finales tot een goed eind te brengen. Weggegooid seizoen? Nee natuurlijk niet. We hebben laten zien dat we als team gegroeid zijn. Hebben heel veel complimenten gehad. We blijven nog minimaal 2 jaar bij elkaar dus kunnen nog meer groeien. Maar het is zo jammer dat wanneer je er zo dichtbij bent het op deze manier weggooid.

Volgende week de laatste wedstrijd uit tegen Lekvogels.

Haaften is uiteindelijk kampioen geworden en wij eindigen op de 2e plaats.

Paul vd Wiel weer bedankt voor je leiding.

Wim

Geef een reactie