Vandaag speelde we de wedstrijd tegen OJC Rosmalen. De afspraak was om fel uit de startblokken te komen en proberen te blijven voetballen.

We begonnen de wedstrijd heel slap en stonden binnen 10 minuten met 0-3 achter. We gingen de duels niet aan en lieten onze tegenstanders lekker hun gang gaan. Jongens dat gaat echt te makkelijk. Daarna laten we met vlagen zien dat we echt wel kunnen voetballen. Voor de rust zien we nog zeker 4 mooie aanvallen van onze kant. We weten 1 keer te scoren na een aanval via Sem van B. naar Daniel die de bal op de keeper schiet, maar daarna komt de bal voor de voeten van Kris die de bal in het lege doel schiet. De ruststand is uiteindelijk 1-8.

Na rust een verdedigend beter Sparta’30, maar het is uiteindelijk toch OJC dat nog een keer weet te scoren. Van Sparta zijde weinig kansen na de rust.

Jongens we moeten de wedstrijden echt scherper gaan starten en toch proberen de duels aan te gaan met de vaak fysiek sterke tegenstanders. Volgende week spelen we opnieuw thuis tegen CHC uit Den Bosch.

Geef een reactie