Vandaag de uitwedstrijd tegen RKDVC in Drunen. Na de wedstrijd van vorige week was er zeker vertrouwen om die lijn door te zetten. Daniel en Joost waren er vandaag niet bij.

Het begin van de wedstrijd is voor RKDVC, maar naarmate de eerste helft vordert komen we beter in de wedstrijd en komen er ook een aantal keer gevaarlijk uit via de rechterkant, maar vaak is er dan te weinig aansluiting om het de tegenstander echt moeilijk te maken. Na 20 minuten valt dan de 1-0, nadat we niet kort op de man verdedigen en de tegenstander een vrije doortocht geven richting Levi. 2 minuten later precies hetzelfde en we staan met 2-0 achter. Zo geven we de wedstrijd in een korte tijd helemaal weg wat zeker niet nodig was. Vlak voor rust wordt het ook nog 3-0.

Na rust gaat het iets beter en weten we iets meer gevaar te stichten voor het doel van RKDVC, maar het wordt toch 4-0 na corner staan er 3 man vrij om de bal in het doel te koppen. Vlak daarna valt ook de 5-0. 10 minuten voor tijd doen we eindelijk iets terug. Het is Jurre die van 16 meter uit kan halen en zo is het 5-1. RKDVC maakt uiteindelijk nog de 6-1. Zo verliezen we ook de 6e wedstrijd van deze competitie.

Volgende week spelen we thuis tegen OJC Rosmalen en gaan we het opnieuw proberen. We hebben vorige week gezien dat we het zeker kunnen, als we allemaal met voldoende inzet spelen en niet onze man laten lopen. We houden de moed erin.

Geef een reactie