Vandaag was Ruben niet aanwezig en Tim geblesseerd. Na de wedstrijd van ons moesten er 3 bij de A1 aansluiten ivm de vele blessures. Stijn scoorde daar in de laatste seconde de 3-3. Klasse Rik, Marwin en Stijn dat jullie mee wilde doen.

Om 10.35 de aftrap van ons tegen laagvlieger Asperen. Afgesproken om direct Asperen onder druk te zetten en een voorsprong te forceren. De wedstrijd was 79 seconden oud en Koen schiet de bal vanuit een pass van Rik snoeihard langs de keeper van Asperen.1-0. Uit een mooie aanval komt de bal bij Koen en die geeft een prachtige steekpass op Memphis en die schiet de bal in de 8e minuut onder de keeper door tegen de touwen.2-0. Asperen werd onder de voet gelopen. Wij waren oppermachtig met ook nogeens goed voetbal. Een vlotte combinatie in de 15e minuut en Memphis stift de bal over de keeper.3-0. Na 19 minuten spelen een mooie pass van Memphis op Stijn en die schiet de bal over de keeper in de goal.4-0. In de 21e minuut een prachtige aanval en het is de zeer actieve Koen die    van dichtbij de bal binnen schiet.5-0. Daarna namen we wat gas terug, wat de jongens ook niet kwalijk te nemen is. In de 28e minuut komt Asperen op 5-1 wat ook de ruststand is. De 2e helft is een copie van de 1e. We pikte de draad weer op en in de 40e minuut is het weer raak. Deze keer is het Zeno die uit een mooie aanval de bal achter de keeper werkt.6-1. We bleven honger houden op meer. Weer is het Zeno die de bal in de 50e minuut op een gelukkige manier in het doel schiet.7-1. Nauwelijk 2 minuten later een geweldige uithaal van Zeno maar de bal komt via onderkant lat weer terug in het veld. In de 60e minuut weer een mooie aanval en het is weer Memphis die weet te scoren.8-1. Daarmee was de koek nog niet op voor Memphis want in de 63e weet hij weer de keeper van Asperen te passeren.9-1. We bleven gretig. We wilden graag de 10 op het scorebord hebben. En in de 68e minuut is het dan zo. Weer uit een vloeiende aanval weet Koen de keeper van Asperen voor de 10e keer te passeren.10-1. Het laatste woord is voor Asperen. Zij weten de 10-2 te scoren in de 70e minuut. Na 73 minuten vind onze vaste scheidsrechter Paul van de Wiel het welletjes en hebben wij er de dik verdiende 3 punten er bij.

Volgende week krijgen we koploper Haaften op bezoek. Haaften speelde vandaag 0-0 tegen Heukelum. Die wedstrijd moet gewonnen worden want dan krijgt deze competitie misschien nog een mooi slot voor ons.

Paul van de Wiel weer eens bedankt voor je fantastisch leiding.

Wim.

Geef een reactie