We begonnen slecht, niemand dekte zijn man. In de 5de minuut viel de 0-1. Niet lang daarna viel de 0-2. Toen kwam er een pass van Rafael op Kris, hij rende naar de achterlijn en gaf een voorzet op Sem van B., maar hij schoot mis. Daarna kwam er een aanval op ons en ze scoorden 0-3. Daarna kwam er nog een doelpunt van hun 0-4. Toen kwam er een goede kans, maar die ging ook mis. Niet lang daarna kwam de 5-0. Daarna kwam het fluitsignaal voor de rust. In de rust kregen we een peptalk. Na de rust begonnen we goed aan de 2de helft. Het duurde even, maar toen viel de 0-6. Daarna was het Kris die een mooie kans kreeg om er 1-6 van te maken, helaas net naast. Vlak daarna kwam er een mooie aanval. Een mooie bal van Rafael op Kris, hij geeft een steekbal op Sem van B., hij kan vrij naar het doel, maar schiet onder de keeper door net naast het doel. Vlak daarna ging de tegenstander naar het doel. Hij schiet op Levi, hij houd hem. Dan staat er eentje naast die schiet ook, maar Levi houd hem weer. Dan schiet er weer een en die schiet hem tegen Levi aan en Levi schiet hem weg. Daarna werd het toch nog 0-7. Na dit doelpunt kregen wij een strafschop na een overtreding op Kris, was het Piet die de strafschop mocht nemen. Helaas ging dit buitenkansje er ook niet in. Vlak daarna weer 0-8. Daarna kwam er een kans voor de tegenstander, maar Daan schiet hem van de lijn af. Toen kwam de 0-9. En tot slot de 0-10. Toen was het fluitsignaal einde wedstrijd.
Jongens, helaas was ook deze tegenstander een maatje te groot. Woensdag wacht de bekerwedstrijd tegen BZC JO13-1 en gaan toch weer proberen een mooi resultaat neer te zetten. Positief is dat er ondanks de resultaten niet gezeurd wordt op elkaar en dat iedereen elkaar blijft oppeppen.

Geef een reactie