Vandaag speelde we de uitwedstrijd tegen CHC uit Den Bosch. Vorige week hadden we vriendschappelijk tegen Woudrichem met 7-3 verloren, tot aan de 4-3 hebben we toen een goede wedstrijd gespeeld.

We begonnen vandaag veel te slap aan de wedstrijd en waren onder de indruk van onze tegenstanders, die de wedstrijd fysiek begonnen. Na 5 minuten was het al raak, na slap ingrijpen bij ons kwamen er 2 man vrij voor Levi. 1 daarvan wist vanuit buitenspel positie te scoren, maar de scheidsrechter keurde de goal goed. Tot aan de rust bleef CHC zeker de betere ploeg en wist uit te lopen tot 5-0. Daan viel halverwege de eerste helft uit, nadat hij een duw in zijn rug had gekregen. Levi hield er voor de rust al veel goed uit z’n doel. Het enigste wapenfeit van Sparta was een uitval via Sem van B. en Kris, maar tot een schot op doel kwam het niet.

Na wat omzettingen in de rust met Emanuel als laatste man en Noah als voorstopper(allebei goed gedaan) en Sem van Straten in de spits(hard gewerkt) zien we toch een wat beter Sparta dat wat meer de duels aan gaat, maar onze tegenstander weet er toch nog 3 te maken. We hebben na de rust een schot op doel gehad van Sparta na een vrije trap was het Kris die de bal terug lag en Daniel die kon uithalen, maar helaas stond de grote laatste man (nog een kop groter dan onze Levi) van de tegenstander op de doellijn. Even later viel ook Daniel nog geblesseerd uit na een botsing. Eindstand 8-0 en dan heeft Levi er nog heel veel uit gehouden.

Helaas waren we niet opgewassen tegen deze fysiek veel sterkere tegenstander. Over 2 weken spelen we thuis tegen RKDVC uit Drunen. Misschien volgende week nog een vriendschappelijke wedstrijd.

Geef een reactie