Waterdrager ROB VERHAGEN naar V.V Altena !!

Sinds zijn drie kinderen zijn gaan voetballen is Rob betrokken bij Sparta’30. De huidige A en enkele selectiespelers hebben de eerste voetbalkneepjes van Rob geleerd. Naast trainer was Rob leider van diverse elftallen en enthousiast supporter van het G- team alwaar dochter Bartina wekelijks haar spelvreugde laat zien. Zijn passie voor sportverzorging is zo’n 10 jaar geleden ontstaan, eerst met alleen een waterzak, ehbo tas en een mooie massageruimte heeft Rob zich al doende de eerste massage technieken eigen gemaakt. De mogelijkheid om een cursus sportverzorging vanuit Sparta’30 te volgen werd door Rob met beide handen aangenomen. Tussen het masseren, oplappen van geblesseerde spelers, gezin en werk wist Rob zijn erkend en gediplomeerd sportmasseur cursus met succes af te ronden. De afgelopen jaren heeft Rob zich ontwikkelt van verzorger tot moderne herstel trainer die er voor iedereen was en nog steeds is. Technische commissie wenst Rob heel veel succes bij VV Altena.

Technische commissie,

Ad, Sander, Johan en Cees

Geef een reactie