Na de mooie overwinning van vorige week tegen Sleeuwijk kwam vandaag HHC’09 op bezoek. Uit hadden we na een niet al te beste wedstrijd met 3-3 gelijk gespeeld. Dus we hadden wat recht te zetten.

We begonnen de wedstrijd vrij redelijk en kregen via Daniel al snel de eerste kans, maar zoals wel vaker gaat de bal recht op de keeper i.p.v. dat er een hoek gekozen wordt. Na zo’n 10 minuten komen we met 0-1 achter, omdat we niet bij de les zijn. Wat er daarna allemaal gebeurt snappen wij nog steeds niet. Binnen 5 minuten staan we met 0-3 achter door totaal niet bij de les te zijn en te gaan lopen mopperen op elkaar i.p.v. elkaar te steunen en te gaan voetballen.

In de rust hebben we geprobeerd de boel weer op scherp te zetten. Het begin van de tweede helft komen wat beter voor de dag en krijgen we 2 goede kansen. Daniel schiet op de lat en Kris net naast. Daarna is het toch HHC dat binnen 3 minuten weer 2x weet te scoren en staat het 0-5. Hierna gaan we eindelijk een periode voetballen en druk zetten op de tegenstander wat resulteert in zeker 5 mogelijkheden om te scoren. Het is Piet die opnieuw een strafschop mag nemen, nadat Daniel onderuit gewerkt is. Opnieuw feilloos raak. 1-5. Vlak daarna is het opnieuw Piet die een afvallende corner binnen schiet. 2-5. Kris raakt nog een keer de lat en Noah’s schot wordt door de keeper tot corner verwerkt. Het slotakkoord is voor HHC met de 2-6.

Jongens een geheel onnodige nederlaag. We kunnen met z’n alle goed voetballen als we allemaal knokken voor elkaar en als team spelen. Komende week allemaal goed trainen en dan volgende week de laatste competitiewedstrijd wederom thuis tegen GDC. Als we die winnen worden we 2e in de competitie.

Dussense Boys is vandaag door onze nederlaag kampioen geworden. Gefeliciteerd!

Geef een reactie