Door de vele zieken zijn Rick en Joren met de JO15-2 mee. Tim is ook ziek en Menno en Zeno zijn niet fit. Daarom zit Iris Nuvelstijn als extra wissel op de bank.

Ik was er niet gerust op vandaag. We hadden van de week goed getraind, maar toch. De Warming Up was al veel te slap en ze waren met heel andere dingen bezig dan waar ze mee bezig moeten zijn. Toch begonnen we fel aan de wedstrijd en Memphis kreeg al in de 4e minuut een goede kans maar stift de bal over de keeper. Daarna nam LRC het initiatief en wij stonden erbij en keken er naar. Het was van onze kant zeer teleurstellend wat we lieten zien. Alles wat erin zou moeten zitten ontbrak. Onvoorstelbaar en dat voor een koploper. LRC was veel feller in duels en wonnen die ook allemaal. Een tegendoelpunt kon niet uitblijven. Het duurde toch nog tot de 24e minuut dat zij scoorden.  Een speler van LRC passeerd zeer eenvoudig 3 spelers van ons en ligt de bal breed op de inkomende spits en die schiet de bal hard achter Olav.0-1. Dan hoop je dat ze wakker zijn, maar totaal niet. Geen 1 persoonlijk duel winnen wij, het bleef onvoorstelbaar zwak van onze kant. In de 33e minuut is het weer raak. Een verdediger van LRC gaat net zo makkelijk langs 4 spelers van ons en die weet hun spits simpel te vinden en het is 0-2. Dit is ook de ruststand. Dan is het stil in de kleedkamer. Je probeerd dan de jongens scherper te krijgen en dan maar afwachten of dat lukt. Het is toch weer LRC die het initiatief neemt. Zij krijgen enkele goede kansen maar wisten deze niet te benutten. In de 45e minuut eindelijk een mooie aanval van ons en het is Ruben die de bal rustig achter de keeper schiet.1-2. Zou het dan toch nog……. Maar niks daarvan. Vanaf de aftrap omspeeld een speler van LRC 5 spelers!!!!!!!! van ons en gaat recht op Olav af en schiet de bal tegen het net.1-3. ONVOORSTELBAAR. In de 50e minuut weer eens een mooie aanval en is het weer Ruben die hun keeper passeerd.2-3. Nauwelijks 2 minuten later is het weer LRC. Door knullig balverlies op het middenveld en veel te zwak ingrijpen scoord LRC de 2-4. Daarna lijkt het dat LRC er conditioneel doorheen zit. Wij nemen het initiatief over. Vanuit een prachtige aanval komt de bal bij Rik N. en schiet de bal snoeihard achter hun keeper.3-4. Met nog 6 minuten te spelen gaan we alles of niets spelen. Met 4 man voorin krijgen we zeker nog 5 kansen op de gelijkmaker. Maar het geluk ontbreekt dan, wat je eigenlijk niet verdiend. Zo bleef de stand 3-4 in het voordeel van LRC en hebben wij de eerste nederlaag thuis.

Doordat Heukelum thuis verloor van HSSC’61 blijven we koploper en is HSSC’61 de nummer 2 waar we volgende week naar toe moeten. Dus volgende week weer een finale.

Iris Nuvelstijn nogmaals bedankt dat je ons steunde als wissel.

Sjaak Sonneveld bedankt voor de leiding. Ook weer een scheidsrechter die laat voetballen en niet zo flauw fluit.

Wim

Geef een reactie