Vandaag de thuiswedstrijd tegen Sleeuwijk. Uit hadden we met 7-2 gewonnen. Voordat de wedstrijd kon beginnen werden eerst de nieuwe tassen aan de jongens en begeleiding uitgedeeld en moest er nog foto genomen worden met de sponsor Michel Luijtgaarden. Michel bedankt voor de mooie tassen.

De wedstrijd begon voor Sparta goed. We kwamen een aantal keer gevaarlijk door over links, maar Kris had vandaag een snelle jongen tegen en kwam zo vaak op het laatst net tekort. Piet schoof elke keer goed mee in naar het middenveld, zodat we daar telkens met een man meer kwamen te staan. Na een kwartier krijgt Daniel net na elkaar twee goede mogelijkheden, maar helaas de eerste gaat naast en de tweede schiet hij recht op de keeper. Sleeuwijk komt er ook 2 keer goed uit. Levi heeft twee keer een goede redding in huis. In de 23e minuut komt dan eindelijk de bevrijdende goal voor Sparta. Kris neemt een corner en bij de tweede paal is Sem van B. die alert reageert en de bal binnen schiet. Tot de rust verandert er niks meer.

Na rust komt Sparta als een komeet uit de startblokken. In de 1e minuut is het al raak. Daniel kaatst de bal goed op Piet die zich niet bedenkt en de 2-0 binnen schiet. 2 minuten later is het Daniel die binnen de zestien aan getikt wordt, strafschop. Piet mag weer achter de bal en schiet hem vandaag weer feilloos binnen. Hierna komt Sleeuwijk er toch nog een keer uit en staan we met teveel jongens voor de bal. Sleeuwijk profiteert hier goed van en scoort de 3-1. Vlak daarna is het toch weer Sparta dat in de aanval gaat en het is Daniel die op doel schiet. De keeper kan de bal nog net keren, maar daar is Sem van B. weer al de kippen bij om hem binnen te schieten 4-1. In de 20e minuut na rust is het dan toch Daniel die zijn verdiende doelpunt meepikt. Op aangeven van Kris schiet hij de bal eindelijk langs de keeper 5-1. Dan volgt vlak voor tijd nog de 6-1 door Kris op aangeven van opnieuw Daniel.

Jongens we zitten weer in de lijn omhoog. Vandaag hard gewerkt en het voetbal was ook weer beter als de laatste weken. Ga zo door.

Na de wedstrijd hebben we in de kantine nog lekker frietjes gegeten, omdat er 3 jongens jarig zijn geweest. Bedankt daarvoor.

img_4542 img_4544 img_4543-1

Geef een reactie