Vandaag de 3e wedstrijd voor de beker uit tegen Almkerk. De vorige 2 hebben we gewonnen en een gelijkspel is voldoende voor de volgende ronde. Met Olav weer onder de lat, dus we zijn weer compleet.

Om 10.00 uur mochten wij aftrappen op het kunstgrasveld van Almkerk. We nemen weer direct het initiatief om te proberen zo snel mogelijk te scoren. In de 2e minuut de eerste kans voor Memphis, maar de bal gaat net over de lat. In de 8e minuut komen wij op voorsprong door een intikkertje van Memphis.0-1. We blijven dik de bovenliggende partij. Er werd bij vlagen goed gespeeld, maar dan ook weer net zo makkelijk heel slordig. Voldoende kansen kregen we om de voorsprong te vergroten. Maar daar gingen we te slordig mee om of ipv van te schieten bleven we door combineren tot de 5 meter van het Almkerkse doel. In de 28e minuut stoomt Tim weer eens naar voren en laat een harde schuiver los die de keeper verraste.0-2. Na 32 minuten spelen is het weer raak. Nadat 6 spelers de bal hebben geraakt komt de bal bij Memphis en die schiet de bal loeihard binnen.0-3. Dit was tevens de ruststand. De 2e helft begonnen we net als de 1e met direct druk naar voren. In de 45e minuut een prachtige aanval door het midden van Gerton en Ruben en het is Ruben die de bal rustig in de hoek binnen schiet.0-4. Tien minuten later schiet een speler van Almkerk de bal achter zijn eigen keeper.0-5. We krijgen in de 57e minuut een doelpunt tegen door veel te zwak ingrijpen.1-5. Nog geen minuut later een prachtige aanval met Koen en Stijn en deze keer is het Stijn die weet te scoren.1-6. Het toetje moest nog komen en dat was in de 67e minuut. Vanuit een prachtige aanval over vele schijven is het Koen die de bal voor het doel van Almkerk schiet en het is Dennis die de bal prachtig binnen kopt.1-7. Dit was ook de eindstand. Een terechte uitslag met heel goed voetbal afgewisseld door slordige momenten. Maar goed we zijn een ronde verder en wachten af wie de volgende tegenstander wordt.

Volgende week weer een finale en dan gaan we naar Heukelum dat momenteel onze grootste concurrent is.

Langs deze weg willen wij ook onze sponsor MICHEL LUIJTGAARDEN bedanken voor het compleet nieuwe tenue dat we vandaag mochten ontvangen. Onze hartelijke dank hiervoor. We staan er weer netjes op.

Wim.

Geef een reactie