Zaterdag 22 oktober spelen we de uitwedstrijd tegen Dussense Boys. Twee weken geleden hadden we na een zeer goede 2e helft met 5-2 gewonnen. Vooraf was het opnieuw de nummer 1 tegen de nummer 2.
De eerste helft was van Sparta zijde niet best. Duels werden niet gewonnen en we waren ook heel slordig in de passing. Het eerste kwartier hebben we het nog op 0-0 kunnen houden, mede door uitstekend keeperswerk van Levi. Daarna ging het hard en kon Dussen voor rust nog 3 keer scoren.
Levi ging er in de rust uit, omdat hij niet helemaal fit was. Noah ging tussen de palen en heeft dit zeker goed gedaan.
Na rust een heel ander Sparta, dat met veel inzet en strijd probeert terug te komen in de wedstrijd. Helaas levert dit voor ons geen doelpunten op en weet Dussen nog 1 keer het net te vinden, zodat de eindstand 4-0 wordt.
Jongens als het voetballend even niet lukt, wat we zeker heel goed kunnen, dan zullen we net als we de 2e helft hebben gedaan moeten knokken, dan komt de rest vanzelf weer. Zaterdag spelen we uit bij BZC’14 voor de beker en gaan we weer proberen om er vanaf de 1e minuut te staan.

Geef een reactie