BZC’14 JO13-2 – Sparta’30 JO13-1 2-5 (2-2)
Vandaag de bekerwedstrijd tegen BZC in Zuilichem. Vooraf even aangehaald wat er de laatste 2 wedstrijden niet goed ging. We begonnen de wedstrijd goed met al gelijk de eerste kans voor Daniel, maar hij schoot de bal recht in de handen van de keeper. Even later een corner van Sem v B.. De bal komt zo voor de voeten van Sem v S., maar weer lukt het niet om de bal en het doel te krijgen. Na een kwartier is het dan eindelijk raak. Een goeie bal van Jurre op Daniel en die schiet nu wel raak. 5 minuten later is het opnieuw raak. Stan schiet goed op doel. De keeper laat de bal los en Daniel is er als de kippen bij om hem in het doel te schieten 0-2. Tot dat moment zijn we niet in de problemen geweest. Wat er de laatste 10 minuten voor de rust gebeurde weten wij niet, maar het ging achterin compleet mis. We lieten onze man zomaar lopen en letten totaal niet op wat er allemaal om ons heen gebeurde. Dit resulteerde in 2 kansen voor BZC, die er ook allebei in gingen. Zodoende een ruststand van 2-2, wat totaal niet nodig was.
Na rust zijn weer duidelijk de boven liggende partij, alleen duurt het 10 minuten, voordat we het net weer vinden. Na een mooie aanval over links komt de bal via Kris en Rafael bij Daniel, die zijn derde doelpunt maakt 2-3. 5 minuten later is het Kris die het strafschopgebied ingaat en in z’n rug geduwd wordt. Strafschop. Deze wordt genomen door Piet en onberispelijk binnen geschoten 2-4. Vlak voor tijd is het Sem v B. die na een mooie solo de bal langs de keeper schuift. Eindstand is 2-5 en hierdoor gaan we ronde verder in de beker.

Geef een reactie