Hoe tevreden kun je zijn de ene week, en ontevreden de week erop. Dat bleek wel vandaag. Twan in de goal en als het goed gaat vanaf volgende week onze eigen keeper Olav weer. Jan deed met de C2 mee, later hoorden we dat hij 2x gescoord had.

Precies om 11.00 uur fluit de scheidsrechter voor de aftrap. In de 3e minuut kregen we een vrije trap mee op randje 16 meter. Ruben achter de bal en schiet hoog over. We kregen daarna nog enkele goede kansen. Na 7 minuten spelen is het raak. Het is Rik Nuvelstijn die de bal achter de doelman van Woudrichem schiet.0-1. Direct daarna wordt het allemaal erg slordig. Heel, heel veel balverlies. Alles in een veel te laag tempo en totaal geen beweging zonder bal. We liepen met een instelling van, het komt wel goed vandaag.  Vorige week sta je te genieten en nu erger je je groen en geel. Toch weten we voor de rust nog te scoren. Uit eindelijk een mooie aanval schiet Dennis in de 26e minuut de bal tegen het netje.0-2. Dan krijg je toch iets meer lucht. Dit was ook de ruststand. In de rust probeer je de boel scherp te krijgen voor de 2e helft. Maar aan alles kan je zien dat dat niet gaat lukken vandaag. We begonnen de 2e helft weer veel te slap en Woudrichem werd brutaler. Zij kregen enkele goede kansen die niet werden benut. Dan toch gebeurd het in de 49e minuut. Vanuit een rommelige situatie ligt ineens de bal achter Twan.1-2. Woudrichem ging voor de gelijkmaker, maar echt gevaarlijk werden ze niet. In de 55e minuut krijgen we een hoekschop mee. De bal wordt weggekopt en komt voor de voeten van Dennis die de bal prachtig binnen schiet.1-3. In de stand komt geen verandering meer en na 70 minuten spelen fluit de scheidsrechter voor het einde.

Een wereld van verschil met vorige week. Een lamlendig Sparta’30 met een instelling van het komt allemaal wel goed. En maar zeuren tegen de scheidsrechter, die helemaal niet slecht floot. Misschien soms te kinderachtig maar verders prima. Als je zelf met de juiste instelling het veld op gaat dan vallen deze dingen niet op. Elke wedstrijd is een finale.
Ouders weer bedankt voor jullie steun, jullie waren weer massaal aanwezig.

Volgende week uit tegen Almkerk voor de beker waar we aan een puntje genoeg hebben. Maar we gaan voor de volle winst en niet anders.

Wim

Geef een reactie