Sparta’30 JO13-1 – Dussense Boys JO13-1 5-2 (1-1)

Vandaag de 4e competitiewedstrijd thuis tegen Dussense Boys. Het is de wedstrijd tussen de nummer 1 en 2. Het eerste gedeelte van de wedstrijd is het van beide kanten wat aftasten, maar langzaam wordt Dussen wat sterker. Na een kwartier spelen komt Dussen dan ook niet tegen de verhouding in op voorsprong. Mede omdat ons middenveld vaak te ver naar voren staat, waardoor de ruimtes achterin te groot worden. We laten de koppies niet hangen en gaan op zoek naar de gelijkmaker, die valt in de 20e minuut. De keeper stompt een bal uit doel die valt voor de voeten van Sem van B.. Die bedenkt zich niet en schiet de 1-1 binnen. Nu komen we echt beter in de wedstrijd en krijgen voor de rust nog kansen op meer via Kris en Sem van B.. De tweede helft zien we een agressiever Sparta wat binnen 5 minuten resulteert en 2 kansen voor Daniel. Hij weet er 1 van te benutten dus staan we met 2-1 voor. Lang houden we de voorsprong niet vast, want na een misverstand tussen Levi en Daan staat weer 2-2. Wij gaan weer op zoek naar de voorsprong die er ook weer komt. Het is Daniel die goed doorzet en de bal voorgeeft. De keeper laat de bal door zijn handen gaan en een speler van Dussen schiet in eigen doel 3-2. Vlak daarna is het opnieuw Daniel die alleen op het doel af gaat en zijn 2e maakt 4-2. 10 minuten voor tijd wordt het ook nog 5-2 na een mooie pass van Jurre is het Kris die vrij voor de keeper de bal binnen schiet. Onze verdediging met Levi, Daan, Piet Emanuel en Tygo gaf niks meer weg. Jongens een mooie overwinning en allemaal keihard gewerkt

Geef een reactie