Sleeuwijk JO-13 – Sparta’30 JO-13  (2-7)

De derde competitiewedstrijd spelen we uit bij Sleeuwijk om 8.30 uur. Vroeg he jongens. De wedstrijd gaat in het begin gelijk op, maar toch krijgen wij de betere mogelijkheden om een kans te creëren. Uiteindelijk komen we na een minuut of 20 op voorsprong door prachtig schot van Sem van B.. Nog geen 3 minuten later is het Jurre die aan het eind van een mooie aanval staat en de bal keurig in de hoek schuift. 2-0. Zo blijft het tot de rust. Na rust gaat Sparta verder waar het gebleven was. Met soms uitstekend voetbal komen we op de helft van Sleeuwijk. Na een overtreding op Stan krijgen een vrije trap op zo’n 20 meter van het doel. Jurre neemt hem met de wreef en de bal vliegt over de keeper is het doel (goed op getraind he Jurre). 3-0. Daarna geschutter achterin bij Sleeuwijk waar uiteindelijk Rafael van profiteert en de 4-0 binnen schuift. De 5-0 valt na een goede pass van Daniel op Kris die heel rustig blijft en de bal rustig binnen schiet. Hierna is er soms toch wat concentratieverlies bij Sparta en scoort Sleeuwijk 5-1. Gelijk daarna weer een mooie pass van Daniel op Sem van B. die er 6-1 van maakt. Sleeuwijk scoort nog 6-2 door een van richting verandert schot. Het slotakkoord is voor ons, na een overtreding op Daniel krijgen we een vrije trap. De bal ligt bijna op dezelfde plaats als eerder in de wedstrijd, dus Jurre kan opnieuw uit halen en wederom is het raak. Uitslag 7-2 voor Sparta. Goed gespeeld jongens.

Geef een reactie