Op 13 mei zijn wij gestart met onze verenigingenactie welke gisteren is afgelopen. Vele klanten hebben uw vereniging gesteund en hun muntjes t.w.v. € 0.25 gedoneerd in uw vakje. Hoeveel verklappen wij nog niet. Wij hebben dit jaar een bedrag gereserveerd van maar liefst € 1250,- euro. Na het tellen van de munten zijn er nog niet voldoende munten gespaard, terwijl wij wel graag het volledige bedrag willen verdelen. Wij hebben besloten om 2 speciale dagen te promoten, waar mensen niet 1 maar 2 munten ontvangen bij iedere tien euro aan boodschappen. Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni.

Tip:
Probeer uw leden zoveel mogelijk te stimuleren om deze dagen een boodschapje van tenminste 10 euro te doen. Vele handen maken licht werk. Het kan u nog een aardig extra centje opleveren voor uw clubkas.

Hoe:
Probeer uw leden te bereiken via Facebook, groeps-appjes, e-mail of natuurlijk persoonlijk. Verspreid het nieuws om uw kas gezamenlijk verder te spekken op 24 en 25 juni. Maak een simpel flyertje en verspreid ze rond. Laat kinderen iets maken en verspreiden. Zomaar wat ideeën.

In de komende Aktueal wordt deze actie vernoemd en we zullen het via onze Facebook pagina onder de aandacht brengen. Laten we er samen 2 superspaardagen van maken.

Na 25 juni maken wij graag een afspraak om de cheque met daarbij cash geld te overhandigen.

Heel veel succes!

SparAndel

Spar Andel
Burg. Van der Schansstraat 18
4281 LJ Andel
Tel 0183-441390
sparandel@despar.info

SparAndel

Geef een reactie