Duo Van den Heuvel en Van Dortmont van Dussense-Boys naar vv Sparta’30!

Het van Dussense-Boys overgekomen duo David van den Heuvel en Brian van Dortmont proberen bij vv Sparta’30 een sportief vervolg aan hun voetbalcarrière te geven. David van den Heuvel 22 jaar wil dit in de spits laten zien en Brian van Dortmont 24 jaar hoopt zijn mannetje te kunnen staan op de linkerkant. Selectie trainers Adrie van Steijn en Hans Groenenberg hebben naast 8 overgekomen A talenten en 5 overgekomen nieuwe spelers een zeer brede selectie. Een mooie en uitdagende klus om met deze brede selectie aan de gang te gaan en tot positief resultaat te komen.

Bestuur, technische commissie en supporters vv Sparta’30 heten David en Brian van harte welkom en wensen beide spelers veel voetbal plezier toe.

Geef een reactie