Golfclinic G-team
06/06/2016

Het combinatie G-team Sparta ’30 – Kozakken Boys heeft een hele leuke ochtend gehad op het terrein van de Golfclub bij de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos. Door de sponsoring van de heer Ad van Heumen van Adlas Metaalbewerking en de heer Leo Kool van de Maria Johanna Hoeve kon ons G-team nu eens kennis maken met de sport met het kleinste balletje, namelijk golf.

Ook een aantal ouders deden mee en mede door de vrijwillige coaching van een aantal ‘ervaren’ golfers; (die het stiekem nog leuker vonden dan jullie) Gijs, Hennie, Marc en John hebben we met 17 personen in vier groepen kennis gemaakt met de grip, de swing, het chippen en putten.

Het werd mede door het heerlijke weer een gezellige ochtend waarbij door velen tijdens het rondje over de 9-holes baan mindere, maar ook prachtige ballen werden geslagen. Jaap presteerde het tegen ieders verwachting in om de bal in één keer over het water bij hole 3 te slaan, wat hem een welverdiend applaus opleverde. De groep van John haalde door een prima eerste slag en een nog betere put van Vincent een onvervalste birdie (2 slagen op par 3) op hole 9.

Tijdens het napraten onder het genot van een drankje en een hapje kwamen de sterke verhalen over ballen die in de sla of in het water terechtkwamen of bijna in één keer in het gaatje vielen. Ook gingen er al meteen stemmen op om hier een jaarlijks gebeuren van te maken aan het eind van het seizoen. Ik hoorde zelfs dat iemand van voetbal af wilde om te gaan golfen, maar dat was natuurlijk een grapje.

De heer van Heumen bood na het horen van de verhalen hoe gezellig het was spontaan aan om volgend jaar weer als sponsor op te treden.

Jongens, meisjes, dames en heren deelnemers bedankt voor het meedoen en Ad, Leo, Gijs, Hennie en Marc heel erg bedankt dat jullie dit mede mogelijk maakten.

Bekijk hier de foto’s

Geef een reactie