TOPSPORT-ieve reclame voor het G-voetbal
30/05/2016
G team           Gtoernooi

Afgelopen zaterdag hebben we een topsport-dag meegemaakt met onze Sparta’30/Kozakken Boys G-voetballers bij het ‘Jumbo van Geest’ toernooi in Sliedrecht.

Vooraf zag het er nog naar uit dat het weer zou gaan tegenwerken, maar het bleef gelukkig de hele dag heerlijk warm en droog.

Hoewel wij eigenlijk te hoog waren ingedeeld en alle wedstrijden hebben verloren heeft iedereen toch een heerlijke voetbaldag gehad. Omdat het vooraf al heel duidelijk was dat we in onze poule weinig te vertellen zouden hebben waren er al snel twee spelers van Overmaas G1 die spontaan aanboden om met ons mee te willen voetballen. Dat was een genereus aanbod waarvan wij, om ons team enigszins te versterken uiteraard gretig gebruik van maakten.

Verder in het toernooi bleek de ware aard van het G-voetbal, bij de overige wedstrijden hebben namelijk ook spelers van Sliedrecht, Transvalia zw en Barendrecht bij ons meegespeeld om het niveauverschil iets te verkleinen.

Voor mij persoonlijk, nog best nieuw in het G-Voetbal, was het hartverwarmend te zien hoe heerlijk spontaan de jongens uit Rotterdam, Sliedrecht en Barendrecht ons wilden helpen.

Hier werd de echte betekenis van het woord SPORTIEF duidelijk. Klasse jongens!!

De doelpunten in ons voordeel werden eerst allemaal gemaakt door onze gastspelers, maar in de laatste wedstrijd wist toch onze spits Jaap van Oord nog een keer uit een corner te scoren.

Dank aan vv Sliedrecht voor de perfectie organisatie van dit gezellige toernooi, we komen volgend jaar graag weer!

John van den Berg

IMG_4853    IMG_4854

Geef een reactie