rhoan

SPARTA’30 -1 DIA -1 zaterdag 14 mei 2016  5-0

                                                                                                                     
Bij deze laatste competitiewedstrijd van dit seizoen is Rhoan Bolink onze pupil van de week, de mascotte van ons eerste elftal. En dat is niet onopgemerkt gebleven.
Op deze bijzondere zaterdag moest Sparta’30-1 winnen om zeker in de 3de klasse D te blijven en niet te hoeven dueleren in de na-competitie. Rhoan heeft het voorgedaan en gelukkig wist Remco van Buuren zijn voorbeeld al snel te volgen.
Natuurlijk willen wij meer weten van Rhoan.
Zoals vermeld heeft Rhoan afgelopen seizoen in de E3 gespeeld. Samen met vader Bert, moeder Vanessa en broer Myrhan woon thij in Andel aan de Clematis, lekker dicht bij het voetbalveld.
Rhoan vindt voetbal de leukste sport, gevolgd door wielrennen. Maar heeft er toch voor gekozen om volgend seizoen alleen te gaan trainen, omdat hij dat leuker vindt dan een wedstrijdspelen. Keuzes maken vindt hij moeilijk. Hij heeft dan ook meerdere favoriete clubs: Ajax , waar ook de beste voetballer volgens Rhoan speelt, Claassen, en Bayern Munchen. Op mijn vraag wie hij het meest bewonderd is een keuze ook heel moeilijk, eigenlijk iedereen. Een echte allemans vriend! Dat merk je ook aan zijn antwoord op de vraag wat hij het allerliefst zou willen: “dat iedereen weer levend wordt”
Naast voetbal heeft hij nog meer hobby’s. Rhoan wil alles weten over oorlog en starwars.
In groep 6 krijgt hij les van juf Wilma, de allerliefste juf van allemaal!
Zoals gebruikelijk krijgt onze pupil van de week na de wedstrijd een snack. Frites met een hapje, maar als Rhoan zelf had mogen kiezen had hij voor pizza tonijn gekozen. Dat is het allerlekkerste eten. Wat hij niet lust zijn worteljes. Net als dat konijntje zegt hij: vies he!

Bekijk hier de foto’s van Rhoan

 

Geef een reactie