Lid worden?

Inschrijfformulier2016-2017

Met behulp van bovenstaand formulier kun je de inschrijving bij Sparta’30 regelen. Wanneer dit formulier volledig ingevuld is kan dit opgestuurd worden en word je als lid geregistreerd. Afhankelijk van het type lidmaatschap (actief / rustend) ben je hiermee ook speelgerechtigd en kun je deelnemen aan trainingen en wedstrijden. Leden krijgen ook gratis toegang bij thuiswedstrijden van Sparta’30 1.

Vrijwilligerswerk

Als je lid bent van Sparta’30 moet je de club ook gaan helpen met vrijwilligerswerk. Daar is een formulier voor dat ingevuld moet worden. Het inschrijfformulier en het formulier vrijwilligerstaken inleveren bij de club.

formulier-vrijwilligerstaken-2016-2017
Mutaties

Mutatieformulier2016-2017

Ben je verhuisd of was je voorheen rustend lid en wil je weer gaan voetballen? Gebruik dan bovenstaand formulier om deze wijzigingen door te geven aan Sparta’30. Dit formulier kan ook gebruikt worden om jouw lidmaatschap op te zeggen.

 

Geef een reactie