Beste leden,

Gisteravond, een weekje later dan gepland, de maandelijkse bestuursvergadering gehad.
Hot item deze vergadering was de mogelijke aanleg van een kunstgrasveld.
Gelukkig hebben we met de gemeente stappen kunnen maken en is het nu tijd om
tot een definitief voorstel richting de gemeente te komen dat gedragen wordt door de leden.
Binnenkort zal er via meerdere kanalen nog een officiële uitnodiging met agenda uitgezet worden om de tussentijdse ALV op woensdag 20 april 20.00 bij te wonen.
Noteer deze datum vast in je agenda.

Graag willen we jullie er ook nog op wijzen dat vanaf 4 april as. ingeschreven kan worden voor de RABObank fietstocht, fiets allemaal mee!
We kunnen zo een mooi bedrag binnen halen voor ons cluppie.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft ons mede-bestuurslid en lid van de Technische Commissie Teus Tankens een operatie ondergaan.
Hierdoor is zijn energieniveau niet wat hij zou willen en wat wij hem toewensen. Om die reden treedt hij voorlopig terug als lid van de Technische Commissie.
Verder kunnen we jullie melden dat de SponsorCommissie hard aan het werk is om onze huidige en aspirant sponsoren te benaderen en nieuwe plannen te maken onze clubkas te versterken. Wij zijn blij dat er ook een datum is vastgelegd voor de SponsorAvond: vrijdag 30 september 2016. Een goede relatie begint per slot van rekening met een goed contact.

Ook de planning voor de VrijwilligersAvond is in volle gang; we hebben nog geen exacte datum, maar die volgt hopelijk snel.

Onze JeugdCommissie is druk in de weer met het regelen van de VoetbalClinic voor de jeugd. Die gaat plaatsvinden op maandag 25 april (mei-vakantie) en zeker niet te missen is de afsluitdag op zaterdag 11 juni. De dames en heer van de ActieCommissie rekenen op jullie enthousiaste bijdrage. Blok deze datum in je agenda.

Er liggen plannen om bij aanvang van het seizoen een startersdag te organiseren. Aan de invulling en een datum wordt nog gewerkt. Tips & trucs…. Graag!
Kijk voor al onze activiteiten in de agenda op onze site. Wil je zelf iets organiseren, leg het voor aan het bestuur of de commissie waaronder de activiteit valt en Sieuwert Scholten zorgt ervoor dat de agenda bijgewerkt wordt.
Vergeet ook niet te kijken onder het tabblad vacatures………blijft actueel! Tijdens de tussentijdse ALV zullen we hier ook aandacht aan besteden.

Wens ik jullie allemaal een prachtig voetbalweekend en mooie paasdagen.

Mariet Straver.

Geef een reactie