Dussense Boys E1 – Sparta’30 E2   1-0

Na 1e geworden te zijn in de 1e ronde. Mochten we het in de 2e ronde op nemen tegen Dussense boys E1.

Dussen had dit seizoen elke wedstrijd gewonnen. En was dan ook al kampioen in hun competitie. Met een overschot aan gemaakte doelpunten.

Dus we waren gewaarschuwd.

Het was een frisse winderige ochtend. We speelden in een 3-3-0 opstelling. Zo van; laat ze maar komen. En dat gebeurde ook.

Maar door het snelle omschakelen van ons middenveld konden wij zeer gevaarlijk worden.

Toch kwam Dussen na een kwartier spelen op 1-0. Het was een spuug lelijk doelpunt, een door de wind veranderende zwabberbal. Maar goed die tellen ook.

Nu was het aan ons om wat terug te doen. Maar dat lukte nauwelijks.

We wonnen bijna alle duellen op het middenveld. Maar iedere keer stuitten we op  de twee oersterke verdedigers van Dussen.

We gingen rusten met een waardige 1-0 achterstand. Na een zeer korte rust gingen we weer de wind in.

De duellen werden grimmiger. Het ging hard tegen hard. Dat zorgde voor mooi vertier voor onze meegereisde supporters en hun thuis publiek.

Ook werden er zeer mooie combinaties gemaakt die iedere keer NET geen doelpunt op leverden. Er moet ook gezegd worden dat Dussen ook een open kans finaal verprutsten.

Daarna volgden nog een serie corners waar we net niet tegen aan konden lopen.

Kortom we hebben KEI goed gespeeld (als je een kampioens team op 1-0 kan houden en zelf het beste van het spel hebt, en eigenlijk de 1-1 verdiend).

Alle lof voor heel het team. Als we deze spirit (want die was hier zeker te weten)vast weten te houden, kunnen wij nog hele mooie resultaten weten te behalen.

 

Nogmaals: Jongens van de E2, applaus voor jezelf!!!

Geef een reactie