Achilles Veen E2 – Sparta’30 E2  1-1 De uitwedstrijd bij Veen was op voorhand best een moeilijke. Want de wedstrijd thuis was niet bepaald makkelijk. Wat van te voren wel duidelijk was gemaakt bij de spelers was dat ze strijd moesten leveren. Vooral in de tweede helft. want daar hebben we het te vaak af laten weten. Die opdracht hebben ze naar behoren gedaan. Er was strijd, er was een wil om te winnen. Maar dan speelt het geluk ook nog een rol. de bal wilde er gewoon niet in. De eerste helft viel in ons voordeel uit. 0-1 voor. Met ook wat hulp van de paal. De tweede helft werden we weer gewaarschuwd door de paal. Toch konden we een treffer niet voorkomen. 1-1 Met een gedurfder spel probeerden we toch nog de winnende te maken. 2-2-2 werd de opstelling. We deden dat naar mijn mening heel goed. Ze werden opgehouden op het middenveld waardoor wij een nieuwe aanval in konden zetten. keer op keer werd de bal richting onze spitsen gespeeld. Maar wat ik eerder al zei, het vizier stond niet scherp aan onze kant. Maar goed over heel de wedstrijd gezien een terechte uitslag. Volgende week Woudrichem thuis. tot volgende week.

Geef een reactie