Rabobank Fietstocht 2015

De Rabobank Fietstocht is een sportief evenement waarbij deelnemers een aandeel hebben in het verenigingsleven van het Land van Heusden en Altena. Een evenement waar mensen gezellig samenkomen, actief in beweging zijn en geld bij elkaar fietsen voor een vereniging of stichting. Dit jaar vindt de Rabobank Fietstocht plaats op zaterdag 27 juni. Op deze website vindt u alle informatie over de Rabobank Fietstocht 2015 terug.

Maximaal aantal deelnemers bereikt

Het maximale aantal deelnemers is bereikt. U kunt zich niet meer aanmelden voor de Rabobank Fietstocht 2015.

Fietsroutes

Dit jaar zijn er twee volwassenenroutes van ongeveer 35 kilometer. Daarnaast zijn er verschillende kinderroutes van ongeveer 15 kilometer. Voor elke deelnemer die de route volledig uitrijdt en de bijbehorende volle stempelkaart inlevert, doneert Rabobank Altena € 15,- aan de gekozen vereniging of stichting. De voorlopige fietsroutes zijn bekend. Let op: deze routes kunnen nog wijzigen. Als u op een route klikt verschijnt er een kaartje waarop u de gehele route kunt zien.

Route West: Almkerk-Hank -Werkendam
Route Oost: Almkerk- Veen
Kinderroute Oranje: Hank- Dussen
Kinderroute Blauw: Veen- Giessen
Kinderroute Rood: Werkendam- Almkerk- Nieuwendijk
Kinderroute Groen: Sleeuwijk- Almkerk- Nieuwendijk

Tijden

Deelnemers starten tussen 10.00 en 12.00 uur. Om 16.00 uur eindigt de Rabobank Fietstocht. Deelnemers kunnen alleen starten met een geldige route-en stempelkaart.

Geef een reactie