Afsluitevenement pupillen.
Vrijdagavond en nacht 19 juni wordt voor de pupillen het seizoen weer traditioneel afgesloten met het afsluitevenement. Het belooft weer een leuke afsluiting te worden met een gevarieerd programma. Iedereen neemt zijn luchtbed en slaapzak weer mee. Maar of er werkelijk veel geslapen zal worden…? En natuurlijk worden de ouders op zaterdagochtend weer uitgedaagd voor een pot voetbal tegen kinderen.
Dus alle Mini’s , F-jes, E-tjes en D-tjes zijn weer van harte uitgenodigd. Noteer deze datum alvast op je kalender. Dit geldt ook voor de trainers en leiders van deze teams.
Ook ouders zijn van harte welkom om een helpende hand te bieden met de organisatie en begeleiding. Mocht je interesse hebben meldt je dan aan bij Jean-Paul de Garde. (degarde@hotmail.com) of een van de andere leden van de Jeugdcommissie.
Meer informatie over het evenement en het aanmelden hiervoor volgen nog.
De Jeugdcommissie.

Geef een reactie