Trainingsopkomst vv Sparta’30 2.
Seizoen 2014-2015.
Gestart met een dag training op zaterdag 02 augustus 2014, t/m 30-04-2015.
Aantal keren getraind 70 x.

Als afsluiting van het seizoen en nog met enkele ontspannings/teambuildings aktiviteiten te gaan hebben jullie van mij nog de trainingsopkomst te goed over het afgelopen seizoen. Zoals beloofd zal de Top 3 een herinnering krijgen vergezeld met cadeau bonnen.
Op 03 januari heb ik ook een tussenstand gegeven en hierin is weinig verandering opgetreden of het moet zijn het terugvallen van onze ex keeper Stefan Vos die toen nog op de 3e plaats stond. Hiervoor in de plaats is o.a. Hanno Sterrenburg opgeschoven naar de 3e plaats in de eind rangschikking.
De ranglijst;

1.Paul vd Wiel 70
2.Bart Schouten 61
3.Hanno Sterrenburg 57
4.Gijsbert van Andel 55
5.Jan van Andel 55
6.Michel Visser 51
7.Arwin Verhoeven 49
8.Wesley Akkermans 48
9.Mark Schouten 43
10.Stefan Vos 43
11.Jaap de Vente 39
12.Michel de Cloe 38
13.Nicky de Wit 35
14.Gert Jan vd Linden 29
15.Remco van Noorloos 23
16.Martrijn Timmer 20
De navolgende spelers hebben ook meegetraind maar zijn door diverse oorzaken niet genoteerd.
jacky Sonneveld en Thomas Prins hebben tot ongeveer de winterstop meegetraind met het eerste.
Johnny Meurs 18. Heeft na zijn vakantie besloten in het 3e verder te gaan.
jannick Pelle 8. Is voor een half jaar naar nieuw Zeeland vertrokken.
Alexander Vos 7. Doorlopend blessure geval, weet zelf niet wat hij wil evenals broer Stefan. Jammer!!!

Zoals je ziet een mooie Top 3 met trouwe trainings bezoekers. Uniek is de eerste plaats van Paul vd Wiel geen een training over geslaan. Met de fiets vanuit Woudrichem naar de training komen en na de training weer terug fietsen. Heel veel waardering en een voorbeeld voor vele Spartanen.
Bart Schouten is 2e geworden vaak haas je repje vanuit Utrecht en dan snel een broodje en trainen ook knap.
Hanno Sterrenburg is 3e geworden van 2e naar 3e. opnieuw een kans gekregen in 2e met beide handen aan gegrepen en puur op instelling en mentaliteit doorzetten en ook goede wedstrijden gespeeld .
Gijsbert en jan gedeeld 4e. Gijsbert technisch als voetballer wat minder maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd met een goede mentaliteit en instelling.
Jan van Andel ook 4e vanuit Vlijmen telkens naar het sportcomplex van Sparta gaat tot het verleden behoren omdat Jan besloten heeft om af te bouwen in zijn huidige woonplaats Vlijmen. Jan was als aanvoerder een voorbeeld voor vele van ons, nogmaals Jan bedankt voor vele mooie jaren Sparta.
6e is geeindigt Michel Visser ook vanuit Gorinchem toch vaak op de training helaas de laatste maanden wat minder getraind door een vervelkende enkel blessure.
7e is Arwin vaak ook door druk op het werk op het laatste moment aan sluitend om toch te trainen.
8e is Wesley geworden had wat hoger kun zijn maar gaf aan enkele maanden wat minder gemotiveerd te zijn geweest heeft de laatste tijd weer zin en dat zie je ook aan het voetbal op zaterdag.
9e is Mark schouten had ook veel hoger kunnen zijn maar kwam door verschillende oorzaken in december en januari niet op het voetbalveld. Jammer want qua voetbal zeker van toegevoegde waarde op zaterdag. Hopelijk volgend seizoen revanche.!!!!!
11e Jaap de Vente, daar hadden we met zijn allen veel meer van verwacht niet alleen wat de training betreft maar zeker ook met het voetbal in de competitie. Wat voor Mark geldt ook voor jou.Revanche!!!!!!
12e Michel de Cloe. Nog zo iemand waarop het bovenstaande op van toepassing is. Door verschillende oorzaken te weinig getraind, zou eigenlijk gewoon bij het eerste moeten voetballen.
13e NIcky de Wit onze dienst plichtige militair en dat verklaard zijn lage trainingsoplomst. Qua instelling en mentaliteit onbreekt het zeker niet.
14e. Gert-Jan vd Linden zou ik een boek over kunnen schrijven dus laat maar.
15e Remco van Noorloos is zijn belofte niet nagekomen van 1x trainen in de week werd 1/3. Jammer want op basis van zijn voetbal capaciteiten onomstreden.
16e en laatste onze pechvogel van het seizoen Martijn Timmer. Jammer van die zware blessure tegen DESK thuis waardoor je heel het seizoen moest missen. Hopelijk kan ook jij na de revalidatie aansluiten. Dus revanche!!!!!
Jacky heeft op een gegeven moment besloten om met het tweede mee te gaan trainen en door afspraken een keer want ook Linda wil blijven voetballen en trainen.
Thomas Prins heeft het in het tweede goed opgepakt na een teleurstellende periode van bankzitten bij het eerste. Pakt hopelijk bij de nieuwe hoofdtrainer een nieuwe kans. Was in die korte periode wel onze Topscorer met 11 goals. Hoort in 1 maar is altijd welkom bij die warme deken in het tweede.
Okay boys dat was het dan. Als je bovenstaande ziet hadden we te veel spelers met een rugzakje waardoor het competitie verloop zo teleurstellend is verlopen. Ons begin was goed en ook het eind maar daar tussen hebben we heel, heel, heel veel laten liggen.
Dus ik besluit positief. Voor iedereen liggen er verbeter punten en een nieuw seizoen geeft nieuw elan en hopelijk meer punten als afgelopen seizoen.
Groetjes en hopelijk nog enkele leuke afsluiters met het weekendje ARNHEIM en afsluiting van het seizoen met de zeskamp, dj, eten, playbackshow etc,etc.

Geef een reactie