14 Mei 2015; de weersverwachting liet te wensen over dus voorzichtig hadden we er al rekening mee gehouden dat deze dag letterlijk in het water zou kunnen vallen. Maar niets was minder waar. Een prachtige zonovergoten dag!
En wat maakte deze dag nog zonniger: alle deelnemers en toeschouwers tijdens het jubileum toernooi van ons G-team.
5 Teams gaven acte de présence ; Kozakken Boys; de Fontein; Oerlemans Plastics, v.d. Ven en Sparta’30 G.
Ook een groot aantal oud-spelers van Sparta’30 -G hadden zich opgegeven om nog een keer mee te spelen. Zij hebben zich aangesloten bij een van de teams.
De teams bleken behoorlijk gelijkwaardig, maar liefst 3 eindigden met 8 punten. Dan wordt het dus doelpunten vóór tellen;
Zo werd uiteindelijk Oerlemans Plastics de winnaar van dit toernooi, maar eigenlijk mag iedereen zich winnaar noemen.
Wat een heerlijke dag, uitsluitend blije mensen, met een flinke dosis sportieve inzet en dito eetlust……zo moet een voetbalmiddag er uit zien!
Spontaan hebben mensen meegeholpen deze dag tot een succes te maken. Even mee helpen brood snijden, een pleistertje plakken , limonade inschenken en in de vroege avond , want ja zo laat is het geworden, meehelpen opruimen; SUPER!
Als aandenken hebben alle deelnemers een Sparta’30 sleutelhanger ontvangen. Op deze manier heeft iedereen een tastbare herinnering aan deze mooie voetbaldag.

Dank jullie wel voor deze prachtige voetbalmiddag!

Binnenkort staan de foto’s die gemaakt zijn op onze site.
Wil je een bepaalde foto via mail doorgestuurd krijgen? neem dan contact op via onderstaand mail adres:
straverm@hotmail.com

Mariet Straver
voorzitter

Geef een reactie