Voor de verandering misten we vandaag weer eens 4 spelers door verschillende redenen. Gelukkig kon Marc meedoen en konden we met 11 man vertrekken. Walter van Willigen, zo zachtjes aan onze vaste oproepkracht zou nagebracht worden door Bert Bolink, zodat we in ieder geval 1 wissel hadden. Thuis hadden we met 1-11 verloren, dus hadden we wat goed te maken. Op een weer ongezellig complex ( zondagvoetbal) was om 14.30 de aftrap door de clubscheidsrechter. Dat we weer niet scherp begonnen bleek al na 3 minuten toen een speler van Veerse-Boys alleen op Bastian afging en de bal net naast schoot. Weer 3 minuten later een kans, en de bal wordt over gekopt door hun spits. In de 10e minuut komen zij toch op voorsprong. Vanuit een hoekschop van Veerse-Boys raakt Joop de bal helemaal verkeerd en schiet de bal achter Bastian.1-0.

_M6A7132 (Kopie)

Weer zo’n klote doelpunt tegen. Het leek wel  of dat wij wakker werden na de 1-0. In de 15e minuut wordt Emiel binnen hun 16 meter onderuit geschoffeld en de scheidsrechter wuifde het weg. Een zeer terechte strafschop had dat moeten zijn. Een vrije trap van Veerse-boys in de 20e minuut komt snoeihard tegen buitenkant paal. Na goed doorgaan van Marc in de 23e minuut komt de bal bij Matthijs en die kopt de bal binnen.1-1. Als het met de zilveren schoentjes niet gaat dan maar met het hoofd. Een vrije trap van Veerse-Boys in de 30e minuut en de bal gaat hoog over. In de 35e minuut een geweldige pass van Matthijs met zijn zilverenschoen en de bal bal komt bij Nick en die kan alleen op de keeper af. Maar hun assistent-scheidsrechter vlagde voor buitenspel wat het nooit geweest kan zijn.

 

_M6A7176 (Kopie)

Als Jarno van Oudheusden in de 37e onderuit wordt geschoffeld zou je denken dat we een vrije trap mee zouden krijgen. Maar nee hoor de scheidsrechter liet doodleuk doorgaan en de bal wordt uit een voorzet binnen gekopt. Onvoorstelbaar. Een prima pass van Emiel in de 42e minuut op Nick en die wordt alleen voor de keeper gezet. Maar ipv de bal snoeihard binnen te schieten wil hij het te mooi doen. Weer 2 minuten later een gemene overtreding op Robert en het wordt allemaal maar toegelaten zonder kordaat optreden van de scheidsrechter. In de 45 minuut wordt het toch nog 3-1 door niet genoeg hard ingrijpen. Dit was tevens de russtand. We waren ervan overtuigd dat we punten konden halen tegen dit Veerse-Boys. Alleen we spraken af om ook van onze kant de duels steviger aan te gaan ipv de voetjes terug te trekken. De 2e helft was nauwelijks 2 minuten oud toen Emiel de bal net langs de verkeerde kant van de paal schoot. Een voorzet van Matthijs in de 49e minuut was net te hard voor Marc om de bal binnen te schieten.

_M6A7111 (Kopie)

Weer kreeg Marc een kans in de 56e minuut maar weer net naast. Na een prima aanval kan Nick weer alleen op de keeper af in de 60e minuut maar wordt weer teruggevlagt. Was weer nooit geen buitenspel. In de 61e minuut moet toch Robert met teveel last van zijn enkel vervangen worden door Walter. Vanuit een hoekschop voor ons in de 73e minuut komen 2 spelers alleen voor de keeper en schieten de bal recht in zijn handen. In de 85e minuut nog een goede kans voor Jarno van Oudheusden maar de bal gaat net voorlangs. _M6A7115 (Kopie)

Na 92 minuten spelen maakt de teveel toelatende, van Veerse-Boys kant, scheidsrechter er een einde aan en staan we weer met lege handen. We creëeren de laatste weken veel kansen, maar er is te weinig overtuiging bij het afwerken. En ook het nodige geluk dat je moet hebben werkt niet echt mee. Walter van Willigen bedankt dat je er weer voor ons wilde zijn. We gaan met z’n allen denken aan een standbeeld voor jou. Bert Bolink ook bedankt dat je hem gebracht hebt. Jij hebt liever een krat bier denk.

Geef een reactie