Na de laatste 2 wedstrijden 4  punten te hebben gehaald, wilden we er vandaag graag 7 van maken. Dat zou moeten kunnen tegen ONI. Uit hadden we met 1-4 gewonnen, maar dat was met Remco en Mike. De wil was er en de sfeer prima. De bedoeling was duidelijk en we begonnen gretig aan de wedstrijd. Binnen 2 minuten had Matthijs al 2 kogels afgevuurd op de keeper van ONI. In de 5e minuut weer een schot van Matthijs, maar het vizier stond nog niet scherp. Lag misschien aan zijn nieuwe zilveren voetbalschoentjes.

_M6A6961 (Kopie)

Door knullig balverlies op het middenveld komt ONI in de 7e minuut op een 0-1 voorsprong. Daar gaan we weer. In plaats van een voorsprong een achterstand. Jarno van A. krijgt in de 11e minuut een kansje maar de bal ging voorlangs. Weer 3 minuten later een schot van Matthijs maar de bal ging hoog over. Ineens staat in de 16e minuut de spits van ONI oog in oog bij Bastian en schiet de bal gelukkig naast. Na 22 minuten spelen kopt Jarno van A. de bal net over uit een hoekschop. We bleven het betere van het spel hebben al wilden we soms te gehaast de gelijkmaker forceren. Tussen de 30e en 37e minuut krijgen we 5 goede mogelijkheden maar krijgen de bal niet tegen het netje. We creëeren voldoende kansen maar de afwerking is te slordig. Bij slap verdedigen komt ONI in de 39e minuut onverdiend op 0-2. Vlak voor rust een vrije trap op een mooie positie maar de bal gaat net over de kruising. Zo is de 0-2 de ruststand.

_M6A7014 (Kopie)

Na rust gaan we over op 3 spitsen. Minder opbouwen van achteruit en meer de lange bal hanteren. Een schitterende aanval in de 51e minuut over 5 schijven met 1x raken en de bal gaat door een been van een ONI speler net naast de verkeerde kant van de paal. Uit de hoekschop daaruit komt de bal op het dak van het doel ipv tegen het dak. In de 55e minuut wordt een doelpunt van Matthijs afgekeurd door vermeend buitenspel. weer een vrije trap van Matthijs in de 59e minuut en weer zit er een been tussen. Een counter van ONI in de 62e minuut en de bal komt 2x boven Bastian op de lat. Dat was de eerste keer in de 2e helft dat ONI voor Bastian komt.

_M6A7003 (Kopie)

Maar de tijd ging dringen. Een geweldige poeier van Dennis in de 73e minuut en een katachtige reactie van hun keeper en tikt de bal uit de kruising. In de 78e minuut gaan we over tot 3-3-4. Vier spitsen!!!! De bal moet en zal er toch een keer ingaan. Weer een goede mogelijkheid in de 85e minuut. Marc staat oog in oog met hun keeper en schiet te zacht in. Eindelijk in de 90e minuut weten we te scoren. Marc schiet de bal uit een rommelige situatie de bal binnen.1-2.

_M6A6943 (Kopie)

Na 92 minuten spelen maakt de uitmuntend leidende scheidsrechter er een eind aan zodat we met lege handen staan. Ik kan goed begrijpen dat de jongens gefrustreerd raken tijdens de wedstrijd en daarna. Zoveel kansen creëeren, zoveel sterker. In de 2e helft zonder overdrijven 80% balbezit en het lukt maar niet. Maar ja we zitten in de bekende hoek en komen daar alleen maar uit door te blijven knokken en het geluk af te dwingen. Misschien Maandag al thuis tegen Right- oh, wie zal het zeggen.

 

 

Geef een reactie