De afgelopen week heeft de technische commissie senioren Sparta’30 een akkoord bereikt met keeper Jeffrey van der Loo. Jeffrey is op dit  moment eerste keeper van Roda Boys 1.  Door de komst van Jeffrey naar Sparta ’30 is het ontstane keepers tekort voor de selectie, welke was ontstaan door het vertrek van Bas Visser naar Altena adequaat opgelost.

In een eerder stadium was al een akkoord bereikt met Christol van Campenhout. Christol wordt keeperstrainer van Sparta 1, 2, A en B. Christol heeft zijn sporen verdiend bij N.A.C Breda en RBC Roosendaal. Na zijn professionele carrière is Christol bij een reeks van clubs keeperstrainer bij eerste elftallen en jeugdelftallen geweest. Op dit moment is Christol keeperstrainer van jeugdselecties A t/m D Kozakken Boys. Christol gaat zich bij Sparta’30 niet alleen richten op de bovengenoemde elftallen, maar gaat zijn kennis en vaardigheden ook overbrengen op de keepers en keepertrainers van de lagere jeugd elftallen.

Op medisch gebied kunnen we tot slot melden dat hersteltrainer- verzorger Sparta’30 1 Rob Verhagen het komend seizoen 2015- 2016, hersteltrainer- verzorger blijft. Voor het tweede elftal heeft Edwin Kant zich beschikbaar gesteld. Edwin Kant vervangt hiermee Jan van Bruggen welke door persoonlijke redenen heeft bedankt.

Sportieve groet,

Technische commissie Senioren

Geef een reactie