De spaaractie voor de clubs, verenigingen en kerken in Andel loopt ten einde. Onze klanten hebben de afgelopen weken heel enthousiast hun muntjes in de kast geworpen voor u. Wij hebben uw kas regelmatig moeten legen, zodat er weer nieuwe munten gedoneerd konden worden!

 

Aanstaande zaterdag willen we deze munten om gaan rekenen naar echt geld, en dit bedrag aan uw club, vereniging of kerk aanbieden. Wij nodigen u van harte uit, om op zaterdag 21 maart om 11.00 uur de cheque in ontvangst te nemen.

Wij reiken hem graag persoonlijk aan u uit. Zou u ons kunnen laten weten of u aanwezig kunt zijn bij de uitreiking? Bij voorbaat dank hiervoor.

 

Om er een gezellige happening van te maken zouden we het helemaal leuk vinden als u ook wat leden uitnodigt. Misschien is er een jeugdteam die het leuk vindt om als afgevaardigde van de club in hun tenue mee te komen? Zo kunnen we door het maken van een grote groepsfoto aan het dorp laten zien, voor wie zij welk bedrag hebben gespaard.

 

Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers. In de winkel hebben wij nog veel meer heerlijke proeverijen, dus zij komen niet voor niets!

 

Graag tot ziens op zaterdag 21 maart om 11.00 in uw Spar buurtsupermarkt.

 

Met vriendelijke groet,

 

Joost en Maaike Baart

Spar Andel

Geef een reactie