Gestaag, heel gestaag loopt de ziekenboeg leeg. Alleen Emiel nog en die hoopt volgende week woensdag weer te trainen. En het kan onderhand wel dat de ziekenboeg leeg loopt.we zijn 13 wedstrijden onderweg en we zijn nog niet 1x compleet geweest. Vandaag is de tegenstander Baardwijk A1. Uit verloren dus revanche. Maar het was wel duidelijk wat Baardwijk kwam doen. We werden de eerste 10 minuten compleet overlopen. Hele snelle behendige voetballers met veel snelheid. Na 5 minuten spelen kregen we 4 hoekschoppen achter elkaar tegen en die waren levens gevaarlijk met die lange mannen. Bastian die de laatste tijd toch al in goede doen is rammelde de ene na de andere bal uit zijn goal en zo bleef de stand 0-0. Na 13 minuten de eerste echte goede aanval van ons en Patrick mikt de bal tegen de paal. Ja natuurlijk, hij moest er eens ingaan. De beste kansen bleven voor Baardwijk maar Bastian kon met kunst en vliegwerk zijn goal schoon houden.

_M6A6823 (Kopie)

Ik moet zeggen er werd keihard gewerkt door onze jongens maar we kwamen voetballend te kort. In de 25e minuut valt Dennis uit met een blessure en komt Joram in het veld. Toch komen we in de 45e minuut op achterstand doordat de spits van Baardwijk eerder bij de bal was dan een verdediger van ons en Bastian. Dat was balen. Het was wel verdiend maar zo vlak voor rust is zuur. Zo is de russtand 0-1. Teleurgesteld zaten ze in de kleedkamer na die late treffer. De 2e helft was 7 minuten oud toen we toch de gelijkmaker konden noteren. Joram geeft een geweldige steekpass op Matthijs en die schuift de bal beheerst binnen. 1-1.

_M6A6874 (Kopie)

Dan zie toch weer meer vertrouwen groeien in het team. In de 52e minuut valt ook Nick uit met een blessure en maakt Walter van de B, die al een wedstrijd heeft gespeeld, in. Na 57 minuten spelen een doelpunt voor Baardwijk. Eentje die ik nog nooit zo heb gezien. De aanvoerder van Baardwijk pikt de bal op net buiten zijn 16 meter loopt een speler van ons eruit en stevend recht op Bastian af zonder dat ook maar iemand van ons hem echt probeert af te stoppen. ONBEGRIJPELIJK. 1-2. Baardwijk blijft daarna de betere ploeg en oogt veel fitter. In de 74e minuut krijgen wij een vrije trap mee en Matthijs krult de bal precies bij Jarno van Andel en die schiet de bal in het dak van het doel 2-2.

_M6A6869 (Kopie)

Weer komt Baardwijk op voorsprong in de 78e minuut na een razend snelle uitval.2-3. Na 80 minuten spelen weer een blessure voor ons. Deze keert valt Bart uit met een knieblessure waar hij al meer last van heeft gehad. Gelukkig hadden wij Dennis van de B nog op de bank die ook al een wedstrijd had gespeeld. Het wordt in de 83e minuut ook nog 2-4. Nog 1 kans voor ons in de 87e minuut maar de bal gaat net naast. In de 93 minuut fluit de uitstekende scheidsrechter voor het laatst en stonden wij weer met lege handen. Eindstand 2-4.

_M6A6827 (Kopie)

Er is vandaag in ieder geval geknokt voor een goed resultaat. Volgende week naar nummer laats Haarsteeg. Laten we daar dan maar de punten pakken. Hopen dat de blessures meevallen. Walter van Willigen en Dennis van Wijgerden weer bedankt dat jullie bereid waren wissel te zitten.

Geef een reactie