Beste voetballiefhebbers,

De eerste periode van het voetbalseizoen 2014 – 2015 is al weer voorbij, zo ook de eerste maanden van het (hoofd)sponsorschap tussen uw club en ING. Wij zijn ontzettend blij en trots op de samenwerking die we vanaf september zijn aangegaan voor de komende drie jaar. We kijken dan ook terug op een mooie en succesvolle eerste periode als (hoofd)sponsor van jullie prachtige club. Onderstaand treffen jullie een compilatiefilmpje aan die we hebben ontwikkeld om alle amateurclubs te bedanken voor hun inzendingen bij de sponsorcampagne.

We danken jullie hartelijk voor al jullie inzet en medewerking de afgelopen maanden. Daarnaast wensen we jullie hele fijne feestdagen met degene die je lief hebt en een heel gelukkig, sportief en succesvol 2015! We kijken uit naar wederom een prachtig vervolg van het voetbalseizoen.

 

Met vriendelijke groet,

Arnoud van Tol

Hans Schakel

 

Geef een reactie