Wie van onze club die nauw betrokken is bij het dames-en meisjesvoetbal wil hierbij aanwezig zijn?

Schrijf je in!

“Hoe om te gaan met meisjes- en vrouwenvoetbal?”
Een avond over meisjes- en vrouwenvoetbal op ’t veld en aan de tafel

Wegens grote belangstelling organiseren we in het nieuwe jaar opnieuw deze bijeenkomst!

Ben je betrokken bij het meisjes- en vrouwenvoetbal binnen jouw vereniging en wil je meer weten over het geven van trainingen, leeftijdskenmerken, teamindelingen, competitieopzet en andere specifieke kenmerken van (omgaan met) meisjes en vrouwen?
Kom dan op woensdag 21 januari naar v.v. Gilze! Wij bieden je een boeiend en praktijkgericht programma aan waarin leren en uitwisselen met elkaar centraal staat.

André Koolhof, de coach van de Europees Kampioen vrouwen onder 19, zal deze inspirerende avond openen met een terugblik naar het succesvolle EK. Vervolgens neem je met je collega-trainers, coaches, coördinatoren en andere betrokkenen bij het meisjes- en vrouwenvoetbal deel aan twee sessies. In de praktijksessie kijk je naar een demonstratietraining van D-pupillen of een vrouwenteam van v.v. Gilze. Tijdens de andere sessie ga je onder begeleiding van de KNVB met elkaar in gesprek over genoemde aspecten van het meisjes- en vrouwenvoetbal.

Programma
Ontvangst met soep en broodjes 18:15 – 19:00 uur
Opening 19:00 – 19:35 uur
Sessie 1 19:45 – 20:45 uur
Sessie 2 20:55 – 21:55 uur
Afsluiting 22:00 uur
Vanaf 22:00 uur borrel en napraten

Inschrijven
Onderaan de pagina vind je de knop Aanmelden. Klik daarop om verder te gaan met de inschrijving. Een relatiecode (KNVBnr) is niet verplicht, maar door die te gebruiken worden een aantal gegevens al voor je ingevuld. Let op: er is plaats voor 75 personen en vol = vol.

Waar
v.v. Gilze Sportpark Verhoven Ridderstraat 98 5126 BH Gilze

Wij zien jullie graag op woensdag 21 januari 2015!

http://hermes2.dexels.com/knvb_digitaal_inschrijven/activitydetails.jsp?activityid=9397509″>

 

Geef een reactie