De ACTIECOMMISSIE spant zich weer in… En hoe!

Op zaterdagmiddag 27 december wordt het traditionele MIX Toernooi Sparta 30 georganiseerd. Jacky Sonneveld en Gijsbert van Andel zullen zeker ook bij jou langskomen voor inschrijvingen! Je mag hen zelf ook benaderen…

Deze middag wordt naast het voetbal opgeleukt met oliebollen, appelflappen en Gluhwein.

DJ Jasper verzorgt lekker ouderwets de muziek en dat wordt swingen… En de kerstmuziek zal zeker niet ontbreken.

Eind van de middag is er een Koud en Warm buffet voor de volwassenen en friet met snacks voor de kinderen. Uw partner en eventueel andere kinderen zijn ook van harte welkom… (kosten buffet: € 7,50, friet voor kinderen gratis)

Onderaan deze pagina ziet u de mogelijkheden om u hiervoor op te geven.

 

Speel je in een team, dan is de makkelijkste weg om je voor 5 december op te geven via je leider-trainer. Overige leden en kinderen kunnen zich bij de ACTIEcommissie met het onderstaande document opgeven.

We sluiten het jaar zeker spetterend af: goed voetbal, gezelligheid en genoeg te eten!

FORMULIER: De 3e Kerstdag van Sparta

Geef een reactie