Beste Spartanen,

 

Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor een feest dat op 13 december 2014 plaats zal vinden. Dat feest is voor de jongens van het derde die eindelijk ook weer eens iets hebben gewonnen! Zoals jullie misschien al weten hebben zij meegedaan aan een wedstrijd om kleding te winnen van Only For Men. Ze zijn zelfs op tv en radio geweest.

Check de facebook pagina!
Nu over het feest. Omdat het derde nette kleding heeft gewonnen willen wij natuurlijk dat jullie ook in nette kleding komen. Wie het beste en het meest opvallend is gekleed kan hier zelfs een kleinigheid mee winnen!

Het feest zal dus plaatsvinden op 13 december 2014 in de voetbalkantine. Er zal een presentatie zijn van de kleding en de muziek zal verzorgd worden door legendarische dj’s uit het 3e elftal en de regio. De catwalk zal na het boutdraaien om 19 uur gevuld worden met mooie mannen!

Tot dan!

78074_original_342016o

Geef een reactie